Inloggen
Snelle levering | Geproduceerd in Europa | Innovatieve producten | Trainingen op maat | Uw partner in sign

HEXIS en Alpine F1 Team tekenen een tweede technische samenwerkingsovereenkomst

HEXIS en Alpine F1 Team tekenen een tweede technische samenwerkingsovereenkomst
Door Info
HEXIS en Alpine F1 Team tekenen een tweede technische samenwerkingsovereenkomst voor de levering van vinyl materialen, die de uitvoering van het nieuwe Alpine F1 Team zullen versterken, zowel op de circuits als in het hoofdkwartier van het Franse raceteam.
"HEXIS Group is er erg trots op dat het zijn partnerschap met het Alpine F1 Team voor de tweede keer op rij kan voortzetten. Het is een bron van grote voldoening om te zien hoe de synergieën van de Franse industrie worden samengebracht onder dezelfde vlag en rond gemeenschappelijke waarden zoals uitmuntendheid, passie en prestaties.
De Formule 1 blijft een fantastisch laboratorium voor het testen en ontwikkelen van nieuwe technologieën. De HEXIS Group is vastbesloten om samen te werken met het Alpine F1 Team in deze race voor innovatie en technologische uitdagingen", zegt Clément Mateu, Managing Director van de HEXIS Group.

Gesterkt door het eerste wederzijdse contract dat in 2018 werd bekrachtigd, benadrukt deze partnerschapsvernieuwing de perfecte match tussen de oplossingen van HEXIS en de behoefte aan innovatie en technologische uitmuntendheid die de autosport vereist. Technisch partnerschap met de Enstone Site, een van de bakermatten van de Engelse autosport Enstone ligt op 40 kilometer van het circuit van Silverstone en is de plek waar het chassis van het Alpine F1 Team die deelnemen aan het Formule 1 kampioenschap worden bedacht en ontworpen.
Joe McNamara, Head of Paint and Graphics voor het Alpine F1 Team, heeft toegang tot de volledige HEXIS digitale print- en plotter vinyl productcatalogus voor het produceren of vernieuwen van alle bewegwijzering die het Alpine F1 Team nodig kan hebben. Deze regeling omvat ook de kleurstelling van de mobiele vloot van het team (d.w.z. 17 trucks voor techniek, logistiek en hospitality) en alle bewegwijzering van het team voor zijn wereldwijde tournee.
Het R&D-laboratorium van HEXIS ontwikkelt een reeks op maat gemaakte producten, aangepast aan de zeer technische eisen van de Formule 1-racerij, een specialistische technologie die met name ligt in uiterst dunne zelfklevende folies die gewicht besparen en gemakkelijk te verwisselen zijn.
Dankzij het HEXIS-netwerk van converters en installateurs kan het Alpine F1 Team zijn grafische handvest aanpassen, waardoor technische expertise en optimale flexibiliteit verzekerd zijn.
Technisch partnerschap met de prestigieuze F1-fabriek van Viry-Châtillon om de nieuwe graphics van het Alpine F1-team op de site van Viry-Châtillon te updaten, hebben HEXIS en zijn converterpartners de volledige nieuwe bewegwijzering ontworpen voor de site waar de Formule 1-motoren voor het Alpine F1-team worden ontworpen.
HEXIS stelt zijn producten en zijn netwerk van onafhankelijke gecertificeerde installateurs ter beschikking om de verschillende wraps te produceren die door het Alpine F1 Team worden gebruikt.
Voorpag - USP - Banner1 - 33%
Voorpag - USP - Banner2 - 33%
Voorpag - USP - Banner3 - 33%

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen